ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Avra Imperial Hotel

Χτισμένο στον γραφικό κόλπο του Κολυμπαρίου, και συνδυάζοντας τα στοιχεία της παραδοσιακής Ελληνικής φιλοξενίας με τις επιβλητικές αρχιτεκτονικές δομές, την καινοτομία και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, το Avra Imperial Hotel έχει γίνει ορόσημο για την σύγχρονη πολυτελή διαμονή στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Avra City Boutique Hotel

Ένα ιδιωτικό καταφύγιο στην καρδιά της πόλης των Χανίων, το κομψό αυτό boutique hotel είναι το μέρος όπου το παλιό συναντά το καινούργιο και το στυλ συναντά την άνεση. Το Avra City Boutique Hotel θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας με κάθε τρόπο με την προνομιακή του θέση, την εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση.

Avra Apartments

Σε ιδανική θέση στο γοητευτικό Ενετικό Λιμάνι της πόλης των Χανίων, και στο γραφικό λιμανάκι του Κολυμπαρίου, τα Avra Apartments συνδυάζουν την άνεση και την απέριττη πολυτέλεια με την υπέροχη θέα και την αίσθηση της ανεξαρτησίας, προσφέροντας μια εμπειρία διαμονής έξω από τα συνηθισμένα.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Avra Apartments
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ VENETIAN HARBOUR APARTMENTS

Κάντε κράτηση στα Avra Apartments Venetian Harbour μέσω της ιστοσελίδας μας και απολαύστε δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο Χανίων!

Avra Apartments
UNIQUE BOOKING DISCOUNT

Απολαύστε το Ενετικό λιμάνι των Χανίων με μια μοναδική έκπτωση 10% για όλα τα διαμερίσματά μας!

Avra City Boutique Hotel
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Κάντε κράτηση στο Avra City Boutique Hotel μέσω της ιστοσελίδας μας και επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο Χανίων!

Avra City Boutique Hotel
RE-OPENING OFFER

Γιορτάστε την ανακαίνιση του Avra City Boutique Hotel μαζί μας με 10% έκπτωση!

Avra Imperial Hotel
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας σε μία από τις πολυτελείς σουίτες μας και εξασφαλίστε τη δωρεάν μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο Χανίων!

Avra Imperial Hotel
ΠΑΚΕΤΑ ΝΕΟΝΥΜΦΩΝ AVRA

Bιώστε μία εμπειρίας ζωής στον μήνα μέλιτος στο Avra Imperial Hotel.

Avra Imperial Hotel
EXTRA DISCOUNT OFFER

Κάντε κράτηση σε μία από τις πολυτελείς σουίτες μας και επωφεληθείτε από επιπλέον 10% έκπτωση στις αποκλειστικές τιμές μας!

Avra Imperial Hotel
WINE LOVERS LIMITED OFFER

Εντρυφήστε στον κόσμο του κρασιού και μάθετε το κρητικό terroir και τις αρχαίες ποικιλίες του τόπου μας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Avra Imperial Hotel
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Κάντε μια All Inclusive κράτηση για τον Ιούνιο μέσω της ιστοσελίδας μας και εξασφαλίστε τη δωρεάν μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο Χανίων!

Avra Imperial Hotel
ULTIMATE SPLASH OFFER

Κάντε κράτηση στο δωμάτιο ή τη σουίτα με ιδιωτική πισίνα που προτιμάτε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και επωφεληθείτε από έκπτωση έως 20%!

Avra Imperial Hotel
LAST MINUTE WEEKEND OFFER

Κάντε κράτηση για οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο του Μαΐου και κερδίστε δωρεάν μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο Χανίων!