Το Avra Collection είναι μια οικογενειακή ξενοδοχειακή αλυσίδα στα Χανιά της Κρήτης, με ξεχωριστή προσέγγιση στη φιλοξενία του σήμερα

Το Avra Collection είναι μία από τις καλύτερες οικογενειακές ξενοδοχειακές αλυσίδες στα Χανιά της Κρήτης. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι συνδυάζει με επιτυχία την αυθεντική κρητική φιλοξενία με το μοντέρνο design και την επαγγελματική εξυπηρέτηση κορυφαίας ποιότητας.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων συμπεριλαμβάνει το κομψότατο ξενοδοχείο 5* Avra Imperial στο Κολυμπάρι, το boutique ξενοδοχείο 3* Avra City στο κέντρο της πόλης των Χανίων και τα Avra Apartments, που βρίσκονται σε δύο παραδοσιακά ανακαινισμένα κτίρια στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και το λιμανάκι του Κολυμπαρίου.

Avra City: Το πρώτο ξενοδοχείο της οικογενειακής ξενοδοχειακής αλυσίδας Avra Collection

Όλα ξεκίνησαν το 1997. Εκείνη τη χρονιά, το ξενοδοχείο Minoa Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Avra, άρχισε να δέχεται τους πρώτους του πελάτες. Δημιουργήθηκε σε ένα ιστορικό κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Το κτίριο ήταν αριστοτεχνικά ανακαινισμένο, διατηρώντας την αρχική του πρόσοψη, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως διατηρητέα. Ακόμη και σήμερα, η αρχική art deco αρχιτεκτονική του είναι εμφανής στο εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο Minoa αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο και ήταν ο πρόδρομος της δημιουργίας της οικογενειακής ξενοδοχειακής αλυσίδας Avra Cololection. Το 2013, το ξενοδοχείο Minoa πήρε το σημερινό του όνομα, Avra City.

Avra Imperial: Η ναυαρχίδα του Avra Collection

Το 2011 ήταν η χρονιά που χτίστηκε το κομψό ξενοδοχείο Avra Imperial και η χρονιά που γεννήθηκε η οικογενειακή αλυσίδα ξενοδοχείων Avra Collection. Είναι το μεγαλοπρεπέστερο και πολυτελέστερο ξενοδοχείο της ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Το Avra Imperial χτίστηκε σε μια υπέροχη τοποθεσία στα περίχωρα του χωριού Κολυμπάρι, 23 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων. Βρίσκεται στη βάση της γεμάτης φυσική ομορφιά χερσονήσου της Ροδωπού, ένα από τα τελευταία φυσικά καταφύγια με ανέγγιχτη χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου.

Το Avra Imperial αποτελεί ορόσημο της σύγχρονης φιλοξενίας στην περιοχή των Χανίων. Παρέχει άφθονες ανέσεις, από 3 μεγάλες πισίνες και 6 εστιατόρια, μέχρι ένα signature spa και 2 γήπεδα τένις – και πολύ περισσότερα ακόμη.

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας Avra Collection είναι επίσης γνωστό και για δύο άλλους λόγους: Ο πρώτος είναι η κορυφαία ποιότητα των επαγγελματικών υπηρεσιών φιλοξενίας του. Και ο δεύτερος είναι η ξεχωριστή αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση του, που αντικατοπτρίζουν εκείνες των Μινωικών Ανακτόρων της Κρήτης, τα πρώτα μεγαλοπρεπή ανάκτορα που κατασκευάστηκαν στην Ευρώπη χιλιάδες χρόνια πριν.

Avra Apartments: Τα νεότερα μέλη της οικογενειακής ξενοδοχειακής αλυσίδας Avra Collection, που συνδυάζουν το στυλ και τον τοπικό τρόπο ζωής

Τα Avra Apartments είναι η νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα ξενοδοχείων. Βρίσκονται σε δύο κτίρια σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες: Στο υπέροχο Παλιό Ενετικό Λιμάνι της πόλης των Χανίων και στο –  παραδοσιακό και γεμάτο τοπικό χρώμα –  λιμανάκι του Κολυμπαρίου.

Και τα δύο κτίρια των διαμερισμάτων έχουν χτιστεί πριν από αρκετές δεκαετίες, με βάση την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική, και έχουν αποκατασταθεί προσεκτικά για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Τα Avra Apartments συνδυάζουν με επιτυχία το στυλ και την πρακτική πολυτέλεια, με τις τοπικές παραδόσεις και τον αυθεντικό τρόπο ζωής στα Χανιά και το Κολυμπάρι. Ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες επιλογές διαμονής που προσφέρει η οικογενειακή ξενοδοχειακή αλυσίδα Avra Collection, αυτά είναι που προσφέρουν τη σπιτική ατμόσφαιρα του τοπικού τρόπου ζωής, στην οποία θα θέλετε να επιστρέψετε.

Χρόνο με τον χρόνο, το Avra Collection κάνει τα πάντα για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πραγματικής φιλοξενίας. Και η ανάπτυξή του από ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, σε μία από τις καλύτερες οικογενειακές αλυσίδες ξενοδοχείων στα Χανιά και την Κρήτη, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.