Κύρια αξία μας, η ασφάλειά σας

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το Avra Collection, παρουσιάσαμε ως βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας, τους ανθρώπους μας.

Κομμάτι δικό μας ο κάθε ένας από εσάς που όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει και θα συνεχίσει να επιλέγει τα ξενοδοχεία μας.

Κομμάτι αναπόσπαστο και κάθε άτομο από το προσωπικό μας που είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να εφαρμόζουμε στο έπακρο τις αξίες μας.

Όμως σε αυτή τη νέα επιδημιολογική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε, άνθρωποί μας είναι όλος ο κόσμος. Όλοι εσείς εκεί έξω που άμεσα ή έμμεσα επηρεαστήκατε. Όλοι εσείς που όλο αυτό το διάστημα μάς στέλνατε συνεχώς μηνύματα ενδιαφέροντος, μηνύματα προσμονής.

Έτσι στο Αvra Collection είναι πλέον κύριο μέλημά μας όχι μόνο η διαμονή σας σε ένα περιβάλλον απόλυτα φιλόξενο, αλλά και η εφαρμογή βασικών διαδικασιών που θα εμποδίσουν την εξάπλωση του COVID-19. Έτσι θα μπορέσουμε να προστατέψουμε όλους εσάς που επιλέγετε να «μείνετε» μαζί μας.

Σε όλα μας τα καταλύματα έχουν εφαρμοστεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες που απαιτούνται τόσο σε εθνικό επίπεδο (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ) όσο και σε διεθνές (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – WHO) ενώ σταθερή συνεργασία που έχουμε συνάψει με εξειδικευμένο ιατρό μας δίνει την ευχέρεια της άμεσης αντιμετώπισης οποιουδήποτε πιθανού κρούσματος.

Η Avra Collection εμπειρία μπορεί να σας φανεί διαφορετική μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον όμως εμείς παραμένουμε ίδιοι, δίνοντας την ίδια προσοχή στη δική σας προσωπική εξυπηρέτηση και στην απόλυτα ζεστή φιλοξενία για την οποία σάς έγινε γνωστή η οικογένεια του Αvra Collection.

Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη σας για προγραμματισμό των μελλοντικών σας ταξιδιών με ευελιξία. Για τον σκοπό αυτό έχουμε τροποποιήσει την πολιτική ακύρωσής μας για νέες κρατήσεις ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και σε περίπτωση ανάγκης να μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και λίγες ημέρες πριν την άφιξή σας. Σας συνιστούμε για οποιαδήποτε απορία σας, να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας κρατήσεών μας στο info@avracollection.gr .

Σε αυτήν τη διαφορετική περίοδο συνεχίζουμε να αγαπάμε τα ταξίδια και τις ιδιαίτερες εμπειρίες. Όλοι μαζί αποτελούμε μία κοινότητα ανθρώπων που είναι παθιασμένοι γι’ αυτό το κάτι παραπάνω που μπορεί να μας προσφέρει η καθημερινότητα, και ο κάθε ένας χωριστά συνειδητοποιεί απόλυτα ότι είναι ένα πολίτης αυτού του κόσμου. Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε!

Έως τότε,
Μείνετε υγιείς
Μείνετε μαζί μας